5è i 6è a la Televisió  (Primària)

Els nois i noies de 5è i 6è han sortit en l’Info-k, un programa per a nens, on tracten notícies que interessen més als nens d’aquesta edat. En aquesta notícia el presentador comentava que els nens de la escola Daina Isard  tenen molt de ritme!

Des de l’equip de professors aquest treball ha sigut interdisciplinar, que servia per les assignatures de Música, Anglès i Educació Física. A més em de afegir que han participat 170 alumnes i han comptat amb l’ajud del músic Ramon Mirabet.

 

Jornada esportiva (1r i 2n E.S.O)

El dia de la jornada esportiva els nens de E.S.O es van divertir molt, hi havia futbol, bàsquet, voleibol, tennis taula i escacs.

Tots les hores dels partits, i desprès de jugar-los, els resultats estaven apuntats a un taulell a davant del magatzem d’Educació Física. A les hores de pati els de Primària espactavan els partits dels esports mes mirat va ser al futbol. En les pistes es regia la competivitat i la tensió que generaven el partits es podia tallar. Però a les 5 de la tarda tothom es va anar a casa (feliç) per haver disfrutat d’una jornada esperada durant tot l’any.

 

Les Estrelles han recollit la collita del seu hort. (EI 4)

Aprofitant la tornada de la setmana Santa, les estrelles va recollir els fruits i les verdures del seu hort. Ells anterior ment havien plantat pèsols i faves, van sortir tots bé, i ara han plantat maduixers i pataters, que esperen tindre molt d’éxit en aquesta nova plantació, ja que les maduixes són unes de les seves postres preferides. Des de la redacció els desitgem molta sort!

 

Processos fotogràfics antics: CIANOTÍPIA II (Batxillerat)

En aquest projecte, els nois de batxillerat han pogut experimentar com era fer imatges fa uns segles. La forma de fotografiar cianotìpia és un procediment d’impressió de fotografies que dóna una impressió en color “cian blu”.

Aquest procediment va ser popular en els cercles d’enginyers fins al segle XX. És un procediment senzill i econòmic que produeix còpies a gran escala d’un treball que en anglès es coneix com a “blueprints”. El problema de aquesta forma d’impressió és que utilitza productes químics com ara: Citrat amònic de ferro i Ferrocianur de potassi.