Infantil

Ja han començat a anar a piscina.

Amb molt d’entusiasme i esforç els nens d’infantil han començat aquesta setmana a gaudir de la piscina municipal d’Olesa. En aquesta activitat, que faran durant tot els dies que queden d’educació física del trimestre, faran classes de psicomotricitat.

 

Primària

Activitat de percussió amb Santi Serratosa gravats per un dron.

El divendres els nois de Primaria han finalitzat un projecte que tenien encetat des de l’inici de curs amb Santi Serratosa. Des de el començament fins el divendres els nois d’EP (Educació Primaria) han fet dues sessions amb l’artista. Aquest acte final, s’ha gravat des de terra, com per el aire, gràcies a l’empresa Esparreguerina, de la que ja varem fer un reportatge mesos enrere, DronAir.

 

ESO

Viatge a Itàlia.

El dimarts els nois de 4t s’han llevat ven d’hora, i després d’esmorzar, han visitat el Palau Pitti i la Galleria della Accademia. Al final del dia han visitat la ciutat amb més calma. El dimecres marxaran cap a Venècia! Esperem que el Divendres quan tornin ens puguin explicar totes les seves experiències.

 

Batxillerat

Reinterpretació de dibuixos de Infantil.

Els alumnes de Dibuix artístic de 1r i 2n de Batxillerat han reinterpretat dibuixos fets per nens i nenes d’Educació Infantil. I en motiu de la Diada de Sant Jordi es podran veure les obres en el passadís del costat de la mediateca.

 

AVIS IMPORTANT:

Dijous 23 de la setmana vinent és la diada de Sant Jordi… Nois, no oblideu regalar un ram de rosses a les noies i noies, no oblideu de regalar un llibre als nois.