DIA DE CASTANYADA!!!

El passat dijous els nens i nenes de 5EP i 6EP van anar a conèixer el nostre entorn amb motiu de la castanyada. Van fer una mica de travessa, al mateix temps que compartíem amb els nostres amics el menjar i les bones estones de joc a la natura.

UN DIA PER RECORDAR.

També els d’educació infantil han anat a buscar a la castanyera, han vist com es fan les castanyes amb el Ciscu, i després se las han menjat i estaven boníssimes, i finalment per no oblidar mai aquest dia han escrit un llibre per ells mateixos. QUE ESPAVILATS!!

SORTIDA AL PARC NATURAL DE COLLSEROLA:

Els nens i nenes de 1EP han fet una Sortida al Parc Natural de Collserola. Allà han observat els arbres, han après com es diuen i quin tipus de fulles tenen. Han caminat durant una bona estona, tot recollint fulles i fruits que anaven trobant a terra. S’ho han passat molt bé!!!

SORTIDA CULTURAL 1 ESO

El dia 5 de Novembre els de 1ESO han anat de sortida cultural a l’Alberg Els Caus de Mura, a la localitat de Mura. S’han convertit en uns veritables agricultors!

S’han repartit en quatre cooperatives agrícoles diferents, cadascuna d’elles es caracteritzava amb un nom i un color característic de samarreta. Alhora, aquestes cooperatives es dividien en cinc famílies, cadascuna d’elles especialitzada en una tasca al camp, que treballaven de manera conjunta per fer funcionar cada cooperativa.

Després d’una compra d’eines, adobs i material necessari per a fer un bon cultiu s’han posat a treballar.

1 ORIGAMI 1 EURO:

L’any passat van arribar a fer més 3.000 i aquest any el repte del Daina és 5.000 origamis, a veure com va, avui han començat a fer origamis i de moment en porten 300.