Aquest any la jornada de portes obertes es realitzarà el dia 21 de febrer.  La jornada es per els interesats en inscriure’s el curs 2015-2016. Per garantir una millor experiència truqueu al  937 780 994 i reserveu cita. Les visites estan organitzades per torns. A infantil es: 10.30 11.30 i 12.30. A primària es a les 11.30, a la ESO un es a les 10.30 i l’altre a les 12.30 i a batxillerat es a les 12.30.

 

Dos equips de primer de Batxillerat participaran el proper mes de febrer en una competició de debat organitzat per la Universitat Pompeu Fabra. Els alumnes hauran de debatre, a favor o en contra, del següent tema: els diners fan la felicitat? Us animem a col·laborar amb ells donant-los idees mitjançant twitter i etiquetant l’Escola @dainaisard.

 

L’Escola ha iniciat un projecte de col·laboració acadèmica amb l’institut Gymnasium Trittau d’Alemanya. A banda de les diferents activitats dins l’àrea de llengües, el projecte inclou la visita i el posterior intercanvi de 20 dels nostres alumnes que cursaran 3ESO el pròxim mes de setembre.

 

El pròxim dia 30 de gener celebrem el Dia de la Pau a l’Escola i volem que tothom es pugui expressar. Per fer-ho només has de fer una foto on no apareguin rostres i penjar-la al teu compte d’Instagram citant a l’Escola @dainaisard i utilitzant l’etiqueta #dainaperlapau.