Un nen reparteix diners de casa a l’escola
Un nen de 5è de primària de l’escola Mont Bui de Caldes va agafar més de 10.000€ de casa i els va repartir en bitllets de 100€ entre els seus companys de classe. Els diners que va agafar de casa eren uns estalvis de la seva àvia per a comprar un aparell mèdic.

Els familiars, quan se’n van adonar, ràpidament van publicar un missatge a les xarxes socials anunciant el que va succeir i demanant ajuda perquè els qui tenien alguna quantitat d’aquests diners els hi retornessin.
Falses identitats per a robar diners en un cas de leucèmia
La guàrdia civil està investigant un cas d’un grup de quatre persones les quals es fan passar per familiars d’un nen que pateix leucèmia, i així recaptant ells les donacions destinades, suposadament al pacient, per ajudar-lo. És a dir, que els diners que persones solidàries havien donat al pobre nen, se’ls quedaven per a gastar-los en les seves necessitats i els seus capritxos.
Meteorologia: El temps
Comencem la secció de meteorologia, el temps. Com heu pogut comprovar, aquest mes ha fet molta calor, temps d’estiu encara que estiguem a finals d’hivern. La cosa continuarà així per un temps però s’acosten precipitacions, pluges, ruixats. Tot i que ja sabeu la dita: Si en marzo mayea, en mayo marzea. Seguirem informant.