El passat dissabte part de l’alumnat de 3ESO va poder participar en la competició anual de robòtica de la First Lego League Barcelona. Mitjançant la resolució de reptes s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia, i aprenen valuoses habilitats per al seu futur professional i personal.  Aquest any, l’equip Petits Obrers es va endur el guardó a l’estratègia i la innovació del robot.

Ja han sigut escollits els vint alumnes de segon d’ESO que participaran a l’intercanvi amb un institut alemany al setembre de 2015.

L’escola ha instal·lat un desfibril·lador a la zona de serveis. Ja som un espai cardioprotegit!

Avui dia 20 de febrer es realitzarà la segona lliga de debat a la universitat Pompeu Fabra. Els hi desitgem molta sort als equips que participen de l’escola.

El 21 de Febrer es va celebrar la jornada de portes obertes. Consistia e que els pares de l’escola i els de fora venien a veure les nostres instal·lacions.

El passat divendres 19 de Febrer, els alumnes de 2 de primària van anar al CosmoCaixa, on van poder veure un munt de coses interessant. Han fet un taller que es diu camí d’electricitat, després han vist el museu i els diferents experiments i per últim han entrat al bosc inundat.

Dilluns dia 23 de febrer, primer de primària anirà a fer una visita a l’aquari de Barcelona, on podran veure un munt de peixos de diferents tipus.